2009. december 13., vasárnap

Hazai lapolvasás monitoron: dimag-reader

A dimag reader Magyarország első online magazin- és újságterjesztési platformja, amely a nyomtatott sajtó minden előnyét és az online média összes kényelmét ötvözi magában. Segítségével könnyen elolvashatjuk kedvenc kiadványainkat számítógépünk előtt ülve...



Rohamosan változnak a médiafogyasztási szokásaink. A digitális magazin a nyomtatott lap digitális megfelelője. Nem versenyzik az online magazinok, - portálok szerkesztőségi vagy user genereted tartalmaival, hanem új és költséghatékony megoldást kínál a lapkiadók terjesztési problémáira. A személyre szabható szolgáltatást ki-ki igényei szerint alakíthatja: az olvasó vagy előfizető, a lapkiadó, és a hirdető is jól jár.

A kiadványok olvasásához telepítse fel a dimag reader legújabb változatát, majd látogasson el a www.dimag.hu weboldalra, ahol megvásárolhatja az olvasni kívánt tartalmakat. Fizetéshez használhatja bankkártyáját, de fizethet akár átutalással is. Ezután már nincs is más dolga, csak elindítani a programot, ahol azonnal olvasásra készen várják a megvásárolt termékek.

Forrás: download.chip.eu

A dimag reader működése

Keresés ebben a blogban